Skip links

Service, Reparații și Montaj al Echipamentelor HoReCa în Vrancea

Personalul nostru calificat vă oferă servicii de reparații, mentenanță, montaj și punere în funcțiune.

MENTENANȚĂ

Verificările periodice, înlocuirea consumabilelor la timp și detectarea timpurie a oricărei anomalii de funcționare vă permit să evitați intervențiile costisitoare mai târziu.

SERVICE

Service și reparații de echipamente efectuate de către persoane specializate și bine calificate în acest domeniu. Suntem recunoscuţi pentru calitatea service-ului oferit.

MONTAJ

Ne asigură că toţi parametrii de funcţionare ai echipamentelor sunt respectaţi. Astfel putem garanta că echipamentele au fost instalate corect şi au un randament optim.

PUNERE ÎN FUNCȚIUNE

Punerea în funcțiune se realizează de către o echipă autorizată. Înainte de punerea în funcțiune, echipa noastră comunica beneficiarului lista de pregătiri ce trebuie efectuata.

HoReCa

În orice mediu are loc procesarea alimentelor, menținerea unui lanț de procesare de înaltă performanță este o provocare zilnică. Doar datorită întreținerii constante a utilajelor, de fapt, în bucătăriile și laboratoarele profesionale este posibil să se mențină timpi de procesare redusi și standarde de calitate ridicate.

HoReCa este de fapt o abreviere pentru 3 cuvinte Hoteluri, Restaurante si Cafenele (Catering) folosit cel mai mult in Europa. Acest termen este folosit in industria ospitalității pentru a transmite foarte clar o activitate ce se refera simultan la servicii de cazare si alimentație (mâncare si băutură).

O definiție mai tehnica pentru horeca ar fi: ansamblul echipamentelor si utilajelor, produselor, accesoriilor, resurselor umane si serviciilor care sunt folosite in aceasta industrie, de la echipamente, oameni, alimente, consumabile, mobilier, textile, software si tehnica de calcul.

Beneficiile tale

Ne asigurăm că fiecare client beneficiază de cele mai bune servicii pentru dezvoltarea afacerii sale.

DURABILITATE

Orice afacere are nevoie de echipamente durabile, eficiente și ușor de utilizat.

CERTIFICARE FGAS

Certificarea F-GAS este obligatorie pentru operatorii din sectorul climatizării.

CONSUM REDUS

Costuri reduse datorita funcționarii in parametri optimi a echipamentelor.

EFICIENTIZARE

Vei reuși să obții un randament mai bun prin optimizarea echipamentelor.

Pregătit să începem?

Mideal este unicul partener care oferă asistență tehnica prin service, mentenanță și montaj pentru sectorul horeca și al climatizării, prin asigurarea funcționalității echipamentelor.

Explore
Drag