Skip links

Climatizare - Service, Reparații și Instalații în Vrancea

Personalul nostru calificat vă oferă servicii de reparații, mentenanță, montaj și punere în funcțiune.

MENTENANȚĂ

Verificările periodice, înlocuirea consumabilelor la timp și detectarea timpurie a oricărei anomalii de funcționare vă permit să evitați intervențiile costisitoare mai târziu.

SERVICE

Service și reparații de echipamente efectuate de către persoane specializate și bine calificate în acest domeniu. Suntem recunoscuţi pentru calitatea service-ului oferit.

MONTAJ

Ne asigură că toţi parametrii de funcţionare ai echipamentelor sunt respectaţi. Astfel putem garanta că echipamentele au fost instalate corect şi au un randament optim.

PUNERE ÎN FUNCȚIUNE

Punerea în funcțiune se realizează de către o echipă autorizată. Înainte de punerea în funcțiune, echipa noastră comunica beneficiarului lista de pregătiri ce trebuie efectuata.

Climatizare

Climatizarea este procesul prin care în interiorul încãperilor se asigurã o temperaturã controlatã a aerului, indiferent de procesele termice din interiorul sau din exteriorul clãdirii. climatizarea presupune încãlzirea şi rãcirea controlatã a spaţiilor prin climatizare se urmãreşte realizarea confortului termic.

Cu ajutorul echipamentelor si produselor specifice, vă putem ajuta cu efectuarea serviciilor de instalare, reparații si intretinere periodica pe fiecare tip de aparat de aer conditionat.

În timp filtrele se murdăresc și colonii de bacterii se depoziteaza pe ele. Dacă nu sunt curățate periodic pot afecta negativ calitatea aerului și mediul înconjurător.Tehnicienii noștri recomandă igienizarea filtrelor și unităților interioare chiar și de două ori pe an pentru a evita mirosurile neplăcute sau, și mai rău, coloniile de bacterii dăunătoare precum infama „legionella”. Acest tip de operațiune, deși aparent simplă, poate îngreuna viața celor care încearcă să o facă singuri dacă le lipsește experiența și produsele potrivite tipului de muncă de făcut.

Beneficiile tale

Ne asigurăm că fiecare client beneficiază de cele mai bune servicii pentru dezvoltarea afacerii sale.

DURABILITATE

Orice afacere are nevoie de echipamente durabile, eficiente și ușor de utilizat.

CERTIFICARE FGAS

Certificarea F-GAS este obligatorie pentru operatorii din sectorul climatizării.

CONFORT TERMIC

Asigură confortul tău termic dar și al clienților tăi, fiind necesitate pentru starea de bine a tuturor.

CALITATEA AERULUI

În toate locurile, calitatea aerului este importantă pentru sănătate și confort.

Pregătit să începem?

Mideal este unicul partener care oferă asistență tehnica prin service, mentenanță și montaj pentru sectorul horeca și al climatizării, prin asigurarea funcționalității echipamentelor.

Explore
Drag